onsdag 5 oktober 2016

Kort redovisning från mötet med GH Veterantour.

Alla kontaktmän träffades i Tönnebro på tisdag kvällen. Där gick vi igenom årets serie och förslag till nästa års serie. Vilka tävlingar som blir nästa år beslutas när distriktets tävlingskommitté träffas i november. Då samordnas alla tävlingar inom distriktet. Hudiksvalls GK skall har en representant närvarande där. Klubbarnas ordförandemöte hålls vid samma tillfälle.
Vi diskuterade om åldersklasserna skall ändrar till 60, 70 och 80 i stället för nuvarande 55, 65 och 75. Hur det blir kommer att fastställas på mötet i november.
Förslag kom även att man lägger GH tävlingarna så att de går varannan vecka. A spelar en måndag och B måndagen efter. Det gör att man kan hjälpa varandra med arrangemangen då många klubbar har svårt att få till en tävlingsledning när många är borta och spelar samma dag. Det förslaget lämnade vi för några år sedan men då var det tvärstopp. Nu kom förslaget från Gävle och det kommer att bli nytt folk i GH:s seniorkommitté så då lät det positivt. Förslaget skall lämnas till distriktets tävlingskommittés möte i november.
Sedan hämtade vi hem alla presentkort som skall utdelas till spelarna som gjort bra ifrån sig under året. Följande har pris att hämta. Delas ut på höstmötet om vi inte träffas tidigare.

Björn Albinsson
Göran Enberg
Leif Höglund
Björn Kristoffersson
Curt G Persson
Göran Östh



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar