lördag 1 juni 2013

Från Golfförbundet

 
Hej!

Det känns perfekt att det varma vädret svept in över Sverige samtidigt som årets roligaste golftävling passerat 5 000 anmälda! Jag syftar förstås på Olympiagolfen, där du spelar när du vill, var du vill, med vem du vill och hur ofta du vill!

http://www.olympiagolfen.se hittar du all information så som anmälan, spelform, leaderboards, Sverigefinal, Grand Finale och Utmaningarna.

Ju fler som tävlar i din klubb ju större chans för klubben att ta hem pengar till verksamheten. Så hjälp din klubb att tjäna pengar genom att anmäla dig till Olympiagolfen.

Svenska Golfförbundet (SGF) har fortsatt ett kraftfullt och givande samarbete med Skandia. Golfens värderingar stämmer väl överens med Skandias egna då golf är generationsöverskridande och kan utövas av alla oavsett ålder. Spelet bygger på etik och moral och du är alltid din egen domare. Egenskaper Skandia vill fortsätta stödja.

I samarbetet ligger tyngdpunkten på ungdomssatsningar, som Skandia Cup – en av världens största golftävlingar för juniorer. Många stjärnor har SGF:s juniortävlingar att tacka för sin karriär och Skandias långsiktiga satsning på ungdomsgolf har starkt bidragit till internationella framgångar.

Skandia är förutom i Olympiagolfen och golfens ungdomssatsningar, huvudsponsor även för ANNIKA Invitational Europe för Europas bästa flickjuniorer som spelas i Landskrona 7–9 augusti. Dessutom i Företagsgolfen som SGF samarbetar med och som ger pengar till handigolfverksamheten.

Nu önskar jag dig en riktigt skön och kul golfsommar. Satsa olympiskt du också!
Gunnar Håkansson
Generalsekreterare Svenska Golfförbundet
Läs mer:
Olympiagolfen
ANNIKA Invitational Europe
Skandia Cup
Företagsgolfen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar