lördag 30 maj 2020

Nytt om tävlingar.


Till Medlemmar i GGA.

I läget som vi nu befinner oss angående Corona har vi i GGA-Styrelsen beslutat att ställa in årets sommarresa till Säter den 7 juli. Meddelas endast på detta sätt.
Senaste beskedet från regeringen/folkhälsomyndigheterna är att all utomhusidrott, träning, tävling kommer att få starta upp söndag den 14 juni förutsatt att idrotten håller sig till regler om inte för stora samlingar max 50. Detta innebär om nu huvudklubben godkänner att även vi skall kunna börja med ”Order of merit” serien den 16 juni, därför gäller att ni är uppmärksamma på information från huvudklubben och GGA, Får vi start den 16 juni så har vi några tisdagar på oss innan sommaruppehåll, var beredd med anmälan till tisdagarna när ni det blir öppet för tävling, detta avgör Huvudklubben.
I gengäld vill vi slå ett slag för sällskapsspelet ”UTMANINGEN” som pågår från maj och tillsvidare samt är designad av Allan Heed och är i full gång. Mer går att läsa på vår hemsida. Vi kommer att göra en retroaktiv pristagarlista från första dagen tills vidare. Tävlingsregler se vår hemsida, prisreglering enligt denna text.

Styrelsen har även beslutat att premiera spelare enligt följande:

Redovisa din bästa runda under veckan (måndag-söndag) skicka ett SMS med speldatum, namn, exakta HCP och poäng till 070-5252615 (Allan Heed) senast måndag efter veckospelet.
Varje vecka efter avslutat och inskickat spelresultat görs en lista där1:an och 2:an i varje klass vinner en lunchbiljett.
Dessutom lottar vi ut en lunch i varje klass om minst 15 spelare deltar i veckospelet.
Vi kommer att lägga ut en lista hos golfrestaurangen där ni prickar av er i samband med lunchen. Priserna skall vara uttagna före juli månads utgång.
GGA.
Lars-Börje Hellberg/Allan Heed

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar