torsdag 17 november 2016

Höstmötet 2016



Höstmötet som hölls på Radjos var välbesökt då hela 85 medlemmar kom dit. Lars-Börje öppnade med att hälsa alla välkomna. Han lämnade även en hälsning från Lennart Larsson och Rolf Sjödin som är Holland resp. Spanien. De vanliga årsmötesförhandligarna hölls och efter det åts en middag med efterföljande prisutdelningar från sommarens tävlingsserie.

De förändringar som blir i styrelsen är att Curt G Persson nyvaldes. Allan Heed avgick, men kommer tills vidare att sköta GGA-bloggen, samt att Björn Albinsson kommer att vara kontaktman mot Gästrike/ Hälsinge Veterantour.

Sven Forsberg som sitter i klubbens tävlingskommitté rapporterade från mötet med distriktets tävlingskommitté. Vi blev tilldelade tävlingar i GH Veterantour den 19 juni för B-klassen och 31 juli för A-klassen. Nytt för i år är att man använder de nya åldersklasserna 50, 60, 70 och 80 år. Troligen blir det klasserna 60, 70 och 80 i GH Veterantour. Klass 80 spelar från kortare bana (röd tee).
I GGA-serien kör vi som vanligt med två klasser och hcp-delning omkring hcp 20. Exakt var den blir ser vi vid anmälningarna till första tävlingen i maj. För att delta måste man fylla 55 år under 2017 eller vara äldre.

Jon Sellén och S O Lindgren rapporterade från huvudklubben. De tackade också alla som ställt upp under säsongen med olika jobb.

 Nya styrelsen

Förslag kom att vi skulle lämna ett bidrag till Mustasch-kampen som jobbar med prostatacancer. Mötet beslöt att skicka ett bidrag på 5000 kr till detta ändamål.

En motion presenterades om ändring av städavgiften. Det att den tas bort men att om man jobbar ett antal timmar åt klubben så betalas den ut. Hela motionen tas upp på Golfklubbens årsmöte den 28 november.

Prisutdelning

Segrarna i Order of Merit 2016.


Per Erik Pettersson och Sören Löfkvist.
Prisutdelare Anders Borg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar