tisdag 3 oktober 2023

ÅRETS SISTA GGA TÄVLING IDAG TISDAG 3 OKT.

 I dag så spelade vi årets sista GGA tävling som var en 3 klubbs tävling. Det var lite olika val som spelarna hade gjort i klubb val. Till denna tävling var även damerna inbjudna och 6 damer deltog.

Bäst i A klassen var lillebror Axlund Mikael som vann på bättre hcp för Lars Åke Axlund båda på 56 slag över de 14 hålen som spelades. I B klassen vann Hans Nord Noren på 55 slag och vann före Sven Fors på bättre hcp.

När det gäller närmast hål så var Kalle Brink närmast med endast 76m cm kvar till hål på hål 13. Bra gjort.

På SISU frågan svarade alla utom 3 spelare. Det var 9 som svarade 1 och det var fel. 56 svarade 2 och det var det rätta svaret. Frågan var om spelaren måste räkna i hop sitt resultat och skriva ner det på score kortet. 

Vi uppvaktade även Johnny Persson med en blomster bukett från alla kamrater i GGA. Johnny fyller nämligen 90 år på fredag. Hurra för denna man. Även Hudiksvalls GK lämnade över en liten gåva i form av en mössa samt en golf handduk.

Nu när säsongen är över så kan vi konstatera att vi är många som spelat under året och med många väldigt fina resultat. Närmast kommer vi att ha vår säsongs avslutning onsdagen 25 oktober på Trav restaurangen på Hagmyren. Anmälan göres genom att sätta in 200 kr på Bg 5656-1939 senast 17 oktober.

Vi tackar alla som bidragit på något sätt och som fått detta att fungera under året.

Kåge och Göran

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar