fredag 2 december 2022

Nu startar vi inomhusserien på riktigt.

 Hej på er.

Nu till veckan så startar vi inomhusserien efter att ha haft 2 provveckor. Vi tycker att det har fungerat bra under denna vecka med spel och funktionerna i Trackman.

Så det kommer att bli 14 tävlingar som vi kommer att genomföra under vintern. Det blir de 7 bästa som kommer att räknas i O o M.

Se till att DU skriver in dig i pärmen för kommande veckor det underlättar för Kåge och Göran då vi ska lotta. Du ska skriva in dig senast torsdag veckan innan.  Är inte kul att vi måste korrigera startlistan för att du glömmer att skriva upp dig. Vi vill helst ha helgen ledig.

Du som anmält dig för att vilja vara funktionär kommer att bli tilldelad olika dagar så du får skriva in dig att spela de dagar du ska vara funktionär. Finns det flera som kan tänka sig vara funktionär så hör av dig till Kåge eller Göran så snart du kan. Vi behöver flera personer.

Det kommer att underlätta för oss som är funktionärer om det är flera som vill ställa upp. Det ska inte vara betungande. Du som ska vara funktionär och är lite osäker på handhavandet finns det en bra manual att följa. Men vi tycker att det åligger varje funktionär att vara lite engagerad och söka information genom att vara i simulatorn för att bli van.

Vi kommer fortfarande att ha 90 min speltid alla ska vara på plats i god tid och vara beredd att starta direkt då bollen innan är klar. Se till att vara på plats minst 30 min innan utsatt starttid.

Mvh Kåge och Göran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar