tisdag 28 juli 2020

Dagens GGA-tävling


GGA vänner.

Idag hände det att vi fick starta upp vår sensommar och höstverksamhet med tävling varje tisdag framåt september trots Coronapandemin som satt spår i våra tävlingsarrangemang.
För att försäkra oss om att vi håller på de regler som finns för vår egen säkerhet, fick deltagarna i dag en Handspritflaska att ha med sig i Golfbagen för att om möjligt ”sprita” sina händer och på så sätt eliminera spridning av Corona,

GGA tillsammans med RF/SISU Gävleborg Lars Persson, lämnade ut en flaska gratis ( normalpris 50-75:-) till alla deltagare under tisdagens tävling.
Initiativet togs av GGA tävlingsansvarig och som med SISU:s ekonomiska välvilja till vår sektion stod de för kostnaden. Förutsättningen för att vi i framtiden skall få några bidrag från SISU är att visom spelar även svarar på regelfrågan för det är den som ligger i botten för bidrag, fler svar mer pengar.
Tävlingsmässigt var vi 123 spelare som kom till start och i skrivande stund ledes A klassen av Lars Enström på fina 66, följd av Göran Landin på 67. Lika hårt blev det i B klassen där Claes Olsson gick runt på 69 och med samma resultat kom Sören Löfkvist och Tommy Wallin men med ett något sämre handicap.

Golfvädret var utmärkt, lite disigt på morgonen, men mitt på dagen ett perfekt golfväder och kanske lite kylslagnare på eftermiddagen.

Hela resultatlistan finns på Min Golf

Tack för en trevlig golfdag.

Lars-Börje Hellberg.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar