onsdag 8 juli 2020

Brev till medlemmarna

Hudiksvall 8 juli

Våren och försommaren har varit turbulent på grund av covid19 med inställda träffar, resor och tävlingar.

Men nu är vi i gång med vår efterlängtade Order of Merit serie och det med besked. 130 startande vid första tävlingen och med två HIO på samma hål, grattis Stig Jakobsson och Sven Forsberg.
Bra funktionärsskap av Bengt Arne och Göran.
GGA hoppas mackan och kaffet smakade bra efter10 hål som GGA/SISU bjöd på. Vi i GGA har möjlighet att bjuda på lite extra tack vare att vi får in pengar från SISU, de finansierar detta tack vare att VI SPELARE läser, diskuterar de enkla regelfrågorna vid fikat, men framför allt SVARAR, skriv på scoorekortet ditt svar. Det viktiga är inte om svaret är rätt eller fel utan att vi pratar regelfrågor, svaren kommer senare. Nu behagade mer än 50 % att inte svara vilket gör att vi inte kan redovisa detta, en skärpning från de spelare som inte svarade eller det blir slut med extra fika från GGA, ni väljer.
Vi gör nu ett uppehåll inför sommaren för klubbens egna verksamheter. Nu närmast Golfveckan och andra  tävlingar. Order Of merit återkommer den 28 juli.
Simulatorgolfens priser kommer att finnas tillgängliga i shopen från och med nästa vecka, berörda pristagare får ett mail före, resultatlistan finns på bloggen.
Vi hoppas hinna med 13 tisdagstävlingar innan hösten sätter in vi har beslutat att 60 % av de spelade tävlingarna skall räknas in i Order of Merit.
Till alla tävlingar behövs funktionärer och en lista kommer ut under sommaren. Funktionärsansvariga är Mats Utterfelt och Bengt Sjöberg. Funktionärerna blir bjudna på lunch under tävlingsdagen.
Allan Heeds tävling utmaningen har varit succé och 60 spelare har deltagit. Per Erik Jonsvens Nilsson och Per Tenne sågs som slutsegrare. Vi uppmanar er som har vunnit luncher att ta ut dom innan julimånads slut, lista finns hos golfrestaurangen för signering. Tack Allan för initiativet!
GH Serien som även den har fått begränsat spel startar upp måndag den 27 juli med spel i Hudiksvall för B klassen. Vi kommer även att ha en tävling den 31 augusti för A klassen. Tyvärr blir det bara spel för 50 och 60 klassen enligt Per Lindström och Göran Svedberg från Distriktsförbundet som med rekommendationer från Riksförbundet ställt in GH serien för 70 och 80 klassen.
70+ får ej heller vara funktionärer därför måste vi hjälpas åt för att få ihop en bra funktionärsstab från de som är 69 och yngre till dessa två tävlingar. Ring Björn Albinsson 072–5628526 du som kan hjälpa till.

Vi hoppas på en fin sommar med mycket golfspel men håll distansen.

Med vänlig hälsning Lars Börje Hellberg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar