tisdag 15 oktober 2019

Spel idag 15 oktober.


Idag tisdag var vi 20 GGA-spelare som träffades och spelade 18 hål i ett underbart golfväder. Vindstilla 8-10 grader och inte en regndroppe.
Vi samlades kl 09.00, lottade banor och medspelare samt startade ronden kl. 09.30. Golfbanan är riktigt vacker en sån här dag med alla fina höstfärger och fairway grön liksom våra fina greener.
Under dagen höll banpersonalen med att blåsa alla ledningar så ibland blev vi skrämda av ett väsande ljud från sprinklerna. Det var kanske det enda som "störde" oss annars i denna fina höstdag. Spelet, jo det var många fina resultat idag men toppades av Lars-Göran Brandt som gick runt på 67 slag och på det vann han dagens tävling. Övriga på prisplats, alla med 69 slag netto, var Stefan Hellgren, Daniel Landin och Vincenzo Stagliano.
Vi enades om att fortsätta med tisdagstävlingarna, om vädret tillåter, nästa tisdag. De som vill samlas kl 09.00, bettar en tjuga och lottas in i olika bollar. Det finns säkert en del damer som vill delta så ni är välkomna. Efter spelet gör vi prisutdelning. Glöm inte kaffe och macka. 
Hälsar GGA 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar