tisdag 22 oktober 2019

Åter en fin golfdag med GGA.



Idag blev vi 30 herrar och en dam Margareta Jonsson, kul att du hörsammat vår inbjudan.
Samling som vanligt kl. 09.00 och lite gråmulet med regn i luften. Efter att tagit emot bettingpengar och delat ut scorekorten startade vi 09.30 på olika hål i s.k. kanonstart. På vissa hål var banan rejält blöt, 8:an (gamla 2:an) såg mer ut som ett träskmarksområde och bollarna stannade på fairway. Det var i princip enda hålet som vi fick droppa mer än en klubblängd. Men resten av banan var kanonbra med tanke på vädret. Det mest spännande var annars att några av oss fick möta en OS medaljör i Slalom som var ute och spelade ensamgolf, vilket han föredrog denna dag.
Väl i mål och efter en välbehövlig kaffepaus var det dags för prisutdelning. Trots blöt bana var det många fina resultat. Som segerresultatet 64 av Tommy Wallin, sedan kom tre 68 spelare Bengt Sjöberg, Stig Andersson, Leif Höglund och på en femte plats Stefan Hellgren 70. Bra resultat. Men allt är inte klubba och boll, det kommer en tid efter spelet också. Ex. två elektriker som nyss spelat fortsatte genom att sätta upp lite mysbelysning på Golfkrogens altan inför vintern och julborden.
Höstarbeten: Sven Olof vår greenkeeper informerade om att vi i GGA och andra spelare har möjlighet att fortsätta med Höstgolfen till och med nästa tisdag den 29. Därefter kommer det att arbetas på greenerna med sprutning, dukläggning m.m. Till detta behövde SOL hjälp av ett antal personer under dom närmaste tre veckorna. Det kommer mer information var när och hur det skall göras på Klubbens Hemsida eller på Mail.

Nästa tisdag den 29 okt. träffas vi om vädret tillåter klockan 10.00. Vintertiden har då kommit så ställ tillbaka klockan en timme.

Välkommen



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar