torsdag 27 april 2017

Information om GGA Golfen 2017.

I år kommer vi att ha första start redan kl. 07.30, detta för att alla skall få kunna vara med att spela. Vi kommer på prov att starta med 8,5 minuters mellan rum mot tidigare 10. Dessutom får du ej leta boll i mer än 3 minuter, detta för att snabba på spelet.
Vi har delat in oss i två klasser - A och B. Handicap Gränsen för A-klassen är o-18,9 och B-klassen således från 19,0 till 36. Har du börjat i en klass får du inte byta under året.

Önskar du spela från tee 46 (röd tee)  och inte fyllt 75 år måste du meddela detta innan den första tävlingen, detta gäller då på alla GGA-tävlingar under säsongen.
Anmälan till tävlingarna gör du via golf.se senast kl. 13:00 fredagen innan.

Vi är idag cirka 170 man i GGA så det blir svårt med enskilda önskemål om starttider.
Efteranmälan skall vi undvika.

Om du behöver ha golfbil i sommar är det bra om du meddelar oss detta så att vi kan para ihop dig med någon som också behöver golfbil. Klubben har bara 5 bilar.
Vi spelar 15 tisdagar varav de 8 bästa räknas in i Order of merit.
Om någon/några har samma resultat, efter seriens slut, räknas inte handicapet utan den som har bästa placeringarna under säsongen.
I år har vi förlängt starttiderna enbart för dig som fortfarande jobbar. Vi har bokat in starttider mellan 16.00 – 16.50. Om du som jobbar önskar spela den tiden måste du meddela Bengt Arne eller Curt G detta snarast.

På bloggen kommer inte startlistan att finnas utan du hittar den på golf.se under lördagen. Däremot kommer närmast hål, brutto och Order of merit att finnas på bloggen.

Önskar dig en trevlig golfsommar
Bengt Arne Pettersson Curt G Persson
070-574 79 00 070-201 91 42
bapmaj@gmail.com curtgp@telia.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar