måndag 19 september 2016

Rajder Capp 2016.


Årets Tävling hade fått en ny skepnad för att som tidigare innehållit fyra generationslag från 40-70 talet, har inför årets tävling även grabbarna födda på 80, för de är grabbar, även fått ihop ett lag. Tävlingen fick då ett helt nytt ansikte med införandet av fyra singelmatcher, ett måste för att programmet skulle fungera.
Morgonen började som vanligt med en gemensam frukost kl 08.00 på lördag morgon där gliringar hördes i lokalen, framförallt kanske lite till oss äldre, som –Har ni åkt färdtjänst ??m.m.Efter frukosten var det sedvanlig tröjpåtagning och lottning av motspelare och här såg många fram emot många spännande och ovissa matcher. Efter sedvanlig fotografering var det dags för första start. Där de flesta lagmedlemmarna hejade på.
Tävlingen avlöpte utan några misstag, förutom någon boll i skogen eller de sedvanliga duffarna med slut ordet- Neeej och en svordom.
Efter tio hål skrevs halvtidsresultaten upp och här var det ovisst vilka som skulle stå som segrare, men det ändrades snabbt efter de fyra singlarna som respektive lag gjorde då alla mötte alla.
För 40-talisterna som bestod av spelare från GGA sektionen med Christer Stigsson som ledare övriga Tommy Fernlund, Stig Jakobsson, Torbjörn Johansson, Stefan Hellgren, Lars-Börje Hellberg, Sten Eurenius, Håkan Bergström, Sven Forsberg, Björn Albinsson, Bengt Sjöberg och Anders Borg. Lyckades mycket bra genom ett bra singelspel tog en mycket hedrande 2 plats med 4,5 poäng endast 2 poäng efter duktiga laget från 60 talet som slutade på 6,5 poäng I laget fanns det även en del från GGA sektionen. Övriga placeringar blev nykomlingarna 80 talet med bland annat Nisse Ström på en tredje plats och 4:de platsen tog 50 talet och på sista plats med 1 poäng kom 70-talisterna. Om ni vet vilka det är.

Lars-Börje




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar