tisdag 24 september 2013

GH Veterantour 2014

Årets tour är nu avslutad och efter den har det kommit upp några frågor som Distriktet vill att vi diskuterar inom klubben.
Serien består nu av 6 tävlingar i både A och B klassen. I dagsläget är det 7 klubbar som arrangerar denna serie. 3 klubbar i Gästrikland och 4 i Hälsingland. Det gör att varje år får 2 av klubbarna endast 1 tävling. Som det var i år har B-klassen tävlande från alla klubbar medan A-klassen endast har 6 klubbar representerade. Det har hittills varit så att Gästrikeklubbarna alltid fått 2 tävlingar var då de haft många deltagare. Som det ser ut nu är det ungefär lika många deltagare från Hälsingland som från Gästrikland.

Vi har från vår klubb begärt att serien utökas till 7 tävlingar så att alla klubbar skall få en hemmatävling i varje klass.
Dessutom finns ett förslag att A och B klassen inte tävlar samma dag. Det för att då kan A-spelarna vara tävlingsledning för B-klassen vid hemmatävlingen och tvärtom.
Det planeras ett möte mellan klubbarna i slutet av oktober och de vill ha in synpunkter på hur vi vill ha det.
Nästa års tävlingsserie fastställs av Distriktets tävlingskommitté i november.
Om ni har några ideér om serien så maila dom till mig så sammanställer jag dessa och vidarebefordrar dom till distriktet. De vill ha svar senast 1 oktober.

allan.heed@telia.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar