tisdag 14 maj 2013

Resan till Körunda

Då har vi kommit hem efter tvådagars golf på Nynäshamns GK. Resan dit och hem gick fint även fast det blev byte av chaufför. Janne som ställde upp skötte det med brauvur.

Kaffepaus före Uppsala

Vi åkte från Hudik kl. 06.00 och anlände till Körunda vid 11-tiden. Efter en lunch så startade spelet på Berg-banan i nio hål och sedan blev det lika många hål på Dal. Vädret var soligt men det blåste bra.

Start på Berg.
Fairway?
 De hade haft stora problem med is, så fairway var riktigt dålig på många ställen.
 Det var mest jord att slå ifrån. Även greenerna var bitvis dåliga. Hudikbanan är i ett skick som Nynäshamn inte kan klara av nu på våren.
Efter dagens spel var det tid för relax i spa-anläggningen och sedan en 4-rätters middag. Efter lite barhäng så gick de flesta till sängs före midnatt.
Dagens segrare i tävlingen blev Tommy Fernlund på 72 slag.
Tisdagen började med en rejäl frukost och ute regnade det lite lätt. Vi började med Dal-banan och sedan Sjö. Regnet upphörde efter någon timme. Sjöbanan som var ny för dagen för oss hade en del fina hål ner mot vattnet.
Efter ca 4,5 timmes spel kunde vi igen kora en vinnare, nämligen Tommy Fernlund som idag gick på 71 slag.
Det gjorde att han tog hem totalsegern.

Tommy erhåller priset för totalsegern.

Det var en kort resumé av dagarna och kroppen känns som den utsatts för ett riktigt fyspass. Hoppas det går över till torsdag då det verkliga spelet startar.

Kom ihåg träffen på Golfrestaurangen på torsdag kväll då vi kommer att diskutera lite regler och Hcp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar