torsdag 24 november 2022

Provveckan i nya simulatorn genomförd.

 Hej.

Nu har vi genomfört provveckan i nya simulatorn, vi har varit 52 spelare som fick känna på att spela. Det har mestadels gått bra men det har varit några buggar i mjukvaran som gjorde att det blev lite hack i spelet.

Detta är ett känt problem som Trackman vet om och som de hoppas komma till rätta med inom ett par veckor då det kommer en ny version. De banor som det varit mest problem med är de allra senaste som de givit ut. Naturligtvis så spelade vi på en sådan bana Eaglewood GC.

Kalle från Trackman kom upp till mig och Jon idag och vi fick en del tips.

Vi kände under denna vecka att eftersom allt är nytt med många nya intryck, siffror etc så kände många av lite stress att hinna spela 9 hål på 75 minuter. Därför kommer vi nu att testa några veckor framöver att förlänga speltiden till 90 min.

Det innebär att vi kommer att gå ut med första boll 07.30. Då hinner vi med 21 spelare på en dag och då blir sista starttid 16.30. Det innebär att ALLA som ska spela SKALL vara på plats minst 30 minuter innan utsatt starttid. Detta ifall allt flyter på bra och att funktionären inte ska behöva att sitta och vänta in spelare. Vi startar direkt då föregående har spelat klart.

Kåge kommer att skriva en Manual som skall underlätta för funktionärerna.

Du som vill kan ladda hem Trackmanappen på mobilen.

Startlista kommer fredag eller lördag.

Mvh Kåge


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar