tisdag 27 september 2022

ÅRETS SISTA GGA TÄVLING GENOMFÖRD.

I dag genomfördes 2022 års sista GGA tävling i ett behagligt väder och bra bana.

Det var 95 spelare som fullföljde dagens tävling och det var totalt 14 spelare som spelade på banans par eller bättre. Bäst var Stefan Persson som vann A klassen på 67 slag och Rolf Häll som vann B klassen på 68 slag. Stort Grattis till er båda.

När det gäller Order of Merit så var det spännande in i det sista i A klassen, B klassen var redan avgjord innan dagens tävling.

I A klassen så var det Björn Albinsson som till slut stod som segrare STORT GRATTIS men bara ett slag bättre än Jonathan Turner som blev 2:a på 3:e plats kom Göran Sundman.

I B klassen så var det Hilmer Sundell som stod som segrare STORT GRATTIS på 2:a plats kom Lennart Lindström och på 3:e plats kom Kåge Pettersson.

Beträffande SISU frågan så hade alla svarat på frågan det var trevligt. Frågan var : Hål gjort av banarbetare räknas som mark under arbete vare sig det är markerat eller ej. Rätt svar 1 och det hade 45 svarat och 40 hade svarat 2.