onsdag 6 april 2022

GGA vårmöte på Golfkrogen.

 I kväll hade vi vårt vårmöte på Golfkrogen detta som en avslutning på simulatorspelet samt en information om sommarens GGA spel.

Vi började med att hålla en tyst minut för Totte Krokström som tyvärr lämnat oss.

Därefter så informerade Lars Persson från SISU om deras verksamhet efter sin information fick samtliga en golfhandduk att sätta på golfbagen som en påminnelse om att vi samarbetar med dem.

Information om kommande GGA spel där vi i år kommer att få välja mellan tee 45 och 49 på tävlingarna. Du som vill vara med och inte betalt in 100 kronor till Bg 5656-1939 gör det nu.

Prisutdelning av årets simulatorspel där de 15 bästa i varje klass erhöll presentkort till vår shop. Du som inte var på mötet och har pris att hämta så kontakta Kåge eller Göran.

Kåge informerade om att golfklubben tänker göra en rejäl satsning på en ny och bättre simulator till nästa säsong. Detta togs emot positivt av våra medlemmar.

Middagen bestod av Wallenbergare, potatismos, skirat smör och rårörda lingon samt kaffe. Detta var som vanligt gott. Vi tackar vår duktiga kock Magnus med personal för detta.

Vi diskuterade även om Orrestaresan som sker den 2 - 3 maj. Vi är 48 personer som åker.

Det ska även undersökas om en 1 dagars resa i början av juli förslagsvis till Säter, vi återkommer om det.

Nu blickar vi fram emot sommarens GGA spel.

Tack och lycka till. Kåge och Göran

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar