torsdag 30 september 2021

Info om GGA Tour och Simulatorn.

Hej
Nu har vi bara 2 omgångar kvar av GGA serien, den 5 och 12 oktober.
Vi kommer de 2 sista omgångarna att ha första start kl: 08:30.

Spänningen i Order of Merit är olidligt spännande.
I A klassen skiljer det bara 1 slag mellan ledande Göran Landin och Per Anders Axlund. Göran skall ta bort en 75 runda medan PA skall lyfta bort en 77 runda.
I B klassen är det också jämt. Där leder Rolf Häll med 4 slag före Gunnar Fälldin och 5 slag före Kåge Pettersson. Rolf skall ta bort en 73:a, Gunnar en 77:a samt Kåge en 74:a.
Vi kör med seedning av de 12 bästa o Order of Merit.
Nu på tisdag den 5 oktober är Golfkrogen stängd så då får ta med eget fika. På finaldagen den 12 oktober bjuder RF-SISU (ett stort tack till Lars Persson) på en gulaschsoppa, inne i restaurangen, som tack för att vi svarat på regelfrågorna i sommar.
Då har vi en obligatorisk paus på 10 minuter efter 10:e hålet.
Notera i din almanacka onsdagen den 17 november kl. 18.00 på Golfkrogen.
Då har vi kommittémöte och prisutdelning samt middag. Mer info kommer senare.
Många frågar om det blir spel uppe i simulatorn. Vi hoppas att det går att genomföra detta i vinter. I dagsläget är det oklart när vi eventuellt skall starta serien.
Det kommer nu på tisdag att ligga framme en lista där du kan anmäla ditt intresse att spela i simulatorn i vinter. Tacksam om du kan fylla i den om du skall vara med eller inte. Om du inte kommer ut till golfklubben de sista 2 omgångarna kan du maila till bapmaj@gmail.com och anmäla ditt intresse.

mvh
Bengt Arne & Göran
Tävlingsansvariga GGA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar