onsdag 26 augusti 2020

GGA:s avslutningsmöte för 2019 års verksamhet

GGA:s avslutningsmöte för 2019 års verksamhet hölls idag onsdag den 26 augusti under bar himmel på husvagnsparkeringen. Mötet samlade 16 medlemmar under en strålande sol och relativ varmt väder.

Mötet öppnades av Ordförande Lars-Börje Hellberg och till sekreterare valdes Mats Utterfelt.
Vi behandlade några bordlagda frågor från årsmötet 2019. Dessa frågor skulle ha behandlats under våren men en pandemi satte krokben.
Kassören Anders Borg redovisade GGA:s ekonomi som är mycket bra.
Revisorn Ingvar Thuresson informerade om revisorernas berättelse, där de inte hade några invändningar mot den förda förvaltningen. En samlad skara godkände revisionsberättelsen och beviljade den avgående styrelsen ansvarsfrihet.
En kort information om den styrelse som har fungerat 2020 i GGA med Ordförande Lars-Börje Hellberg, sekr. Göran Sundman, kassör Anders Borg, Bengt Arne Pettersson, Bengt Sjöberg och Mats Utterfelt som ledamöter och Björn Albinsson som adjungerad och GH ansvarig.
Därmed avslutades 2019 års verksamhet.


Övrigt på mötet.

Ordförande rapporterade om det som har hänt och lite som kommer att hända framöver.
Dels om alla inställda resor till Orresta, Säter, Order of merits uppehåll till 7 juli där vi hoppas hinna genomföra 13 tävlingar, där de 7 bästa räknas. Om inte så kommer vi att använda 60% av genomförda tävlingar. Inga golfvärdar under året, för övrigt ett gemensamt beslut med damkommittén.
70+ fick inte delta i årets KM där vi i GGA körde ett inofficiellt KM där bruttomästarna heter i 70 klassen Stefan Hällgren och 80 klassen Kjell Persson.
GH serien blev lite rumphuggen i år för att 70+ inte fick delta. 27 juli GH B klassen i Hudiksvall med 21 deltagare, 31 augusti går A klassen i Hudiksvall med 42 deltagare.

Klubbmatcherna mot Timrå och Härnösand blev inställda. En fundering i framtiden är om vi skall fortsätta med dessa på grund av att närvaron på bortamatcherna är dåligt och kostar mycket med bussresor för få deltagare. En fråga för Höstmötet.
Avlidnas minne körs nästa vecka och där har vi fått ett extra pris i form av greenfeebiljetter till Körunda. Dessa är skänkta av Arne Jansson och Lennart Englund. Tackar!!!!

Höstmöte/ årsmötet kommer vi att försöka genomföra i november, när var hur vet i inte idag.
Simulatorgolfen är en fråga för klubben att svara på om hur många vi får vara i den hallen samtidigt och hur nära vi får vara. Återkommer med svar troligtvis vid höstmötet.
Slut ordförande information

Valberedningen till 2021 års verksamhet får en gedigen uppgift, avsägelse förkommer från Ordförande Lars Börje Hellberg har varit ordf.10 år och tycker att nya krafter skall ta vid, Bengt Arne Pettersson tävlingsansvarig har samma inställning, Bengt Sjöberg har personliga själ för sin avsägning.
Några andra frågor togs upp som skall upp till årsmötet i höst.
Daniel Landin tycker att det är dags för en ny GGA tröja , styrelsen tar upp frågan på höstmötet.
Sven Forsberg anser att 2021 års Order of merit bör man få välja tee 45 alternativ 49, alternativ att alla spelar från 49.
Även att man delar så att A spelar i sina bollar och B i sina bollar, eller att man gör som nu fortsätter med blandade klasser, däremot att man vid de tre sista omgångarna delar upp bollar i A och B klass.
Redan nu kan ni som medlem fundera och komma med motioner7förslag till årsmötet.

Lars Börje tackade alla deltagarna för engagemanget samt bjöd ner dom till restaurangen för en kaffe och macka.


Mötesdeltagarna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar