måndag 22 maj 2017

Fina resultat vid GH Veterantour.

Dagens tävlingar i Hofors och Högbo gick i fint men blåsigt väder. Banornas skick var inte de bästa. I Hofors var det flera tee som var provisoriska p.g.a ombyggnad. Dessutom var greenerna långhåriga och sträva. Samma sak med fairway och greener i Högbo. På många ställen fanns det inte något gräs så när man puttade visste man inte om man var på foregreen eller green. Det var bara att ta ur flaggan för säkerhets skull.
Resultaten var ändå fina för flera av Hudikspelarna. I Hofors vann Sven Forsberg i H70 med 71 slag, Roger Persson var 9:a i H60 och Ayhan Demir 6:a i H50.
I Högbo vann Rune Andersson H80 med 67 slag netto, Göran Östh var 3:a och Johnny Persson 5:a. I H70 var Björn Kristoffersson bäst med sin 7:e plats. I H60 hade vi ingen deltagare.
I lag blev vi 4:a i både A och B-klassen vid en snabb summering.
Nytt för i år förutom klassindelningen är att H70 i B-klassen spelar från röd tee. De Gävlespelare som jag spelade med hade aldrig spelat från den teen förut men var lyriska över vad roligt det var. Så det kanske inte är så tokigt.
Om två veckor spelar vi vidare på samma ställen men då byter klasserna tävlingsplats. Så glöm inte att anmäla er senast 1 vecka före tävlingsdatum.

Allan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar