torsdag 28 april 2016

Upptaktsmötet 27 april

Till upptaktsmötet kom 88 medlemmar av de 138 som betalt medlemsskapet i GGA.
Mötet öppnades av Lars-Börje som hälsade gamla som nya medlemmar välkomna. Därefter gjordes bokslut på 2015 års verksamhet. Ekonomisk rapport och revisionsrapporten upplästes och godkändes. Därefter fick den gamla styrelsen ansvarsfrihet för det gågna året.
Budgeten för 2016 presenterades och den nya styrelsen, som är samma som den gamla, presenterades.
Så avslutades den delen av mötet.

2016 års planerade verksamhet.

GH Veterantour: Kommer att spelas i Hudik den 13 juni för A-klassen och 20 juni för B-klassen. Anmälan sker som vanligt via Golf.se/Min Golf.
GGA Touren: 15 tävlingar är inlagda med start den 17 maj. Funktionärslistor skickades runt där intresserade kunde anmäla sig. Anmälan sker via Min Golf. De som jobbar och inte kan spela på dagtid måste meddela Bengt-Arne, då vi har några tider omkring 16.30 för spel.
Klubbvärdar: Klubbvärdsskapet kommer att skötas tillsammans med damerna. Det fanns även där listor där man kunde anteckna sig.
Vårresan: Den går i år till Lindö den 9-10 maj och har samlat 37 deltagare.
Klubbutbyte: Den 16 maj kommer Timrå hit. Den tävlingen är övertecknad så vi får se vid lottningen om alla av våra egna spelare får plats. Till hösten åker vi upp till Timrå för returmatch.
Sommarresa: Den går i år till Sala den 5 juli. Priset blir 500 kr och inbjudan kommer senare.
Årsavgiften: Årsavgiften till GGA är som förut 300 kr. Den sätts in på Bankgiro 874-4914. Ange GGA-avgift och namn på insättningen.
Mailadress och telefon: Har ni ändrat mailadress eller telefonnummer så meddela Allan eller Bengt-Arne det.
Information från huvudklubben: SO informerade om vad som händer på banan. Banan kommer troligen att öppna omkring den 15 maj. Samtidigt tackade han alla i olika arbetsgrupper som jobbat under våren. Mer jobb kommer framöver.
Jobb i klubbhuset: Lars-Börje informerade att det skall rivas ut i omklädningsrummen, då det blir uppfräschning av väggar och golv samt målning. Till det behövs det hjälp.
Golfkompisar:  För att bättre ta hand om nya spelare finns önskemål att man anmäler sig som golfkompis och följer med nya ut på banan och visar hur det går till. Förslag fanns att det skall avsättas tid för det på måndagar.
Simulatorn: Bengt-Arne rapporterade från vintern verksamhet. det har varit lite problem med att få folk att ställa upp som funktionärer vilket gjort att de som ställt upp har fått göra det många gånger. Vi vill ha en bättring på det till nästa säsong. Dessutom har simulatorn krånglat vilket vi vill ha en förbättring på. Skrivelse om det skall göras till klubben.
Efter detta togs det paus för förtäring och därefter följde prisutdelning från vinterns simulatorspel.
Det blev 15 priser till A-klassen och 12 priser till B-klassen i form av presentkort i golfshopen.
Segrare i A-klassen blev Staffan Barås som slog Håkan Bergström i sista tävlingen samt Gunnar Andersson i B-klassen som var outstanding under hela våren.
Mötet avslutades och Lars-Börje tackade mötet och vi ses ute på banan om några veckor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar