tisdag 16 februari 2016

Rapport från Möte med Golfklubbens nya styrelse och övriga kommittéer

Från GGA Bengt Arne Pettersson och Lars-Börje Hellberg.
Efter att klubbens nye ordförande presenterade sig och sin målsättning med klubbarbetet fick varje kommitté framföra sin arbetsuppgifter och vad som man idag såg som problem.
Här ser jag en viktig uppgift för klubben och kommittéerna att informera varandra om det dagliga arbetet och därför har varje styrelseledamot fått ett ”fadder” uppdrag i olika k grupper och för vår del har vi Curt G Person som en direktkanal till styrelsen, kanonbra!!!!
Just nu har vi i GGA inte några stora bekymmer för vi sköter oss rätt bra utan större inblandning av styrelsen. Och jag hoppas att om det är så att vi inte sköter oss säg till i tid.
Tyvärr så ser vi ett orosmoln i Ungdoms och idrotts kommittén där det saknas flera ledare och jag tror att det kanske finns några av oss GGA:are som mer än gärna vill hjälpa våra ungdomar in i golfvärden. OBS det är inga världsstjärnor som vi skall fostra. Är det någon som känner att det vore roligt ,ta kontakt med vår ordförande Nils Erik Blomdahl.
Vad som värre är att vi inför denna säsong saknar en stor del av tävlingskommittén. Även här behövs det krafter. Är du Intresserad kontakta Nils Erik.
Vår planering under 2016 Mer berättas på upptakt möte 27 april, plats Manis.
Vårresa till Lindö 9-10 maj, seriespel tisdagar start 17 maj, samt klubbutbyte 16 maj med Timrå GK och höst i Timrå
Arrangör för två tävlingar i Gästrike Hälsinge veterantour . (13 och 20 juni)
Ansvara för golfvärdar under semestermånaden Bengt Sjöberg Tommy Fernlund.
Sommarresa, förslag Sala den 5 juli.
Klubbtävling mot Härnösand september.
Dessutom är det viktigt att vi medverkar i underhållsarbetet på klubben såsom husgruppen, banarbetsgruppen och plocka skräp när det behövs. Vi skall veta att det är vår Bana och då vill vi att den är bra och snygg.
Rapporterade
Lars-Börje Hellberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar