fredag 24 april 2015

Rapport från upptaktsmötet.

Upptaktsmötet samlade 75 deltagare. Det startades med att styrelsen lämnade den slutliga ekonomiska redovisningen för 2014. Därefter beslutades det om ansvarsfrihet för styrelsen för det gågna året.
Så presenterades tävlingarna i GH Veterantour för 2015 där vi i år har tävlingar både i A-klassen och B-klassen. B-klassen spelas den 22 juni och A-klassen den 10 augusti.
GGA-Tourens spelschema presenterades och listor skickades runt där intresserade tävlingsledare kunde skriva upp sig. Tävlingsledarna får även i år lunch de dagar de jobbar.
Samma gäller klubbvärdar. Det skall i år ske i samarbete med damkommittén.
Vårresan går i år till Västerås och är redan fulltecknad. Sommarutflykten blir till Rättvik den 7 juli och de närvarande kunde på plats anmäla sig. Inbjudan kommer att läggas ut på bloggen.
Vi kommer även att ha ett utbyte med Timrå den 18 maj då de kommer till Hudik. Anmälan till det kan göras på Min Golf. Det kommer även att bli spel i Timrå till hösten.
Härnösand kommer till oss i september för den årliga utmaningen.
Ulf Åhlin och SO Lindgren hade information från huvudklubben och banan. Nytt i år blir bl.a ett nytt tee som kommer att heta Tee 50. Alltså en banlängd som ligger mitt emellan de nuvarande Tee 55 och Tee 46. GGA kommer att spela som tidigare från Tee 55 utom en tävling som går från Tee 46.
De nya krögarna presenterade sig och restaurangen öppnar redan nu på måndag.
Därefter var det prisutdelning för simulatogolfen. De 20 bästa fick presentkort till golfshopen. Årets segrare blev Gunnar Andersson som tog hem serien med bravur.
Efter detta avåts en god landgång som sköljdes ned med öl eller något annat samtidigt som vi kunde se ishockey på storbild.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar