fredag 21 november 2014

Höstmötet

Årets höstmöte var välbesökt. 74 personer hade samlats till de vanliga förhandlingarna och prisutdelningarna från årets tävlingar.
Av GGA:s styrelse blev det omval på Lars-Börje Hellberg, Allan Heed och Tommy Fernlund. De övriga kvarstår ett år. Så den nya styrelsen ser likadan ut som under 2014.
Ulf Åhlin, Jon Sellén och S.O. Lindgren hade varsin presentation av vad som sker inom klubben och på banan.
Av pristagarna i årets tävlingar kan nämnasTorbjörn Johansson som vann A-klassen och Arne Thorell B-klassen i Order of Merit. Lars-Gösta Larsson tog hem segern i tävlingen "Avlidna medlemmars minne" och Björn Albinsson priset "Bästa brutto".
Dessutom delades det ut priser för närmast hål för varje tävling, samt segraren i GGA:s leaderboard i Olympiagolfen. Segern där togs hem av Lennart Modigh.
Mellan mötesförhandlingarna och prisutdelningen avnjöts en måltid bestående av baconlindad kycklingfilé och potatisgratäng. Kaffe och kaka serverades efteråt.

Kommande vecka startar simulatorgolfens vinterserie och anmälningslistor fanns utlagda vid mötet. Dessutom skall GGA hålla simulatorn öppen från den 1 dec måndag till torsdag mellan kl. 17-22. Till det behöver vi funktionärer.