torsdag 14 november 2013

Rapport från höstmötet.

På onsdag kväll avverkade vi vårt höstmöte. Kvällen samlade 67 deltagare som bjöds på de vanliga förhandlingarna, prisutdelning och förtäring. Det såg ut som alla hade en trevlig afton.
Först hade vi mötet där verksamheten och ekonomisk rapport föredrogs. Därefter kom valen för kommande år och av det kan man se att hela den nuvarande styrelsen blev omvald för ytterligare ett år. Då vi nu har kalenderår så kommer beslutet om ansvarsfrihet för 2013 att tas på vårmötet.
Enligt den preliminära planen så startar vi redan nästa vecka med simulatorgolf tisdagar, onsdagar och ev. torsdagar beroende på hur många deltagare det blir. Det blir ca 16 tävlingar som körs som Order of Merit. Till våren räknar vi med att som vanligt starta ute i mitten av maj. Dessutom planeras det för två resor även nästa säsong. GH-Veterantour kommer nog att utökas till sju tävlingar och vi får två stycken 2014.
Från klubben höll Filip och SO information om vad som kommer att ske och hur det jobbas på banan. De tackade för all hjälp GGA hade ställt upp med.
Efter det intog vi en rejäl smörgås med lax och rostbiff samt en öl och därefter hölls prisutdelning i alla tävlingar. Det blev även lite extra priser för de som sänkt resp höjt sitt hcp mest under året. Dessutom ett extra pris till Lennart Nilsson som kämpat sig tillbaka till den form han nu är i.
En sak som var ovanligt är att ingen tyst minut behövde hållas då ingen av våra medlemmar har lämnat jordelivet under året. Det är ju upplyftande.
Nedan några bilder från mötet.




Jan Borg tog hem det nya vandringspriset för Avlidna medlemmars minne. Då han inte var närvarande hämtade Leif Norell priset.


Björn Albinsson hade årets bästa brutto med 76 slag.


  Segrare i A-klassen Tommy Fernlund


Segrare i B-klassen Karl-Erik Ahlgren

 
Ingvar Thuresson fick pris för största hcp-sänkningen under året.
 
Extrapris till hårdast kämpande GGA:are Lennart Nilsson

Vi ses i simulatorn nästa vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar