lördag 27 april 2013

Bäst i GGA

I Olympiagolfen har jag skapat en Leaderboard som heter "Bäst i GGA". Där lägger jag in alla GGA:are som är med i Olympiagolfen. Ni ser om ni finns med om ni via "Min Golf" loggar in och klickar på Olympiagolfen. Då får ni upp er personliga sida där resultaten kan läggas in.  Från 1:a maj startar tävlingen och pågår till den sista augusti. Så nu får vi se vilken som är bäst i slutet av augusti.
Och ni som inte är anmäld ännu så är det dags att anmäla sig. Klicka på Loggan till höger så får ni veta hur man gör.
Allan.

Här lite info om tävlingen:

Sverigefinalen
De fem bästa olympiagolfronderna summeras och räknas för kvalificering till Sverigefinalen.
Antal garanterade finalplatser i seniorklassen är 25 spelare per klass 1-5 (totalt 125) vilket innebär att det finns 100 platser att fördela proportionellt baserat på antal anmälningar per klass. Totalt 225 seniorspelare i Sverigefinalen. Antal garanterade finalplatser i juniorklassen är 15 spelare per klass 1-5 (totalt 75) vilket innebär att det finns 85 platser att fördela proportionellt baserat på antal anmälningar per klass. Totalt 160 juniorspelare i Sverigefinalen.

Sverigefinalen spelas 21-22 september 2013 på Kristianstads GK i Åhus (seniorer) och Araslövs GK (juniorer). Läs mer om Sverigefinalen

I Olympiagolfen i Min Golf kan du söka upp din klubb och se vilka spelare som anmält sig. Det gör du under fliken leaderboards.

Vinn resa till OS i Rio
Om du tillhör någon av seniorklasserna 1-5 och registrerar minst fem varv i Olympiagolfen under kvalificeringsperioden 1 maj till 31 augusti har du chansen att vinna en resa till OS i Rio 2016.
Vinnarna presenteras under galamiddagen den 21 september på Åhus Strand. Läs mer om tävlingsreglerna och sprid tävlingen vidare till medlemmarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar