tisdag 2 oktober 2012

En dag i början av oktober

Vad händer på golfklubben en sån dag? Jo, GGA har en scramble-tävling och samlar då 44 deltagare vilket är fantastiskt. Det stod nästan lika många bilar på parkeringen 9.30 på morgonen som under en sommardag.
Dessutom hade klubbhusgruppen samlat sig och städade ihop kring klubbhuset med alla blommor och buskar. Så aktiviteten är igång även så sent på hösten. Restaurangen har stängt för säsongen men de ordnade med kaffe och mackor för de tävlande gubbarna. GGA passade på att tacka Maria och de övriga i restaurangen med att överlämna en blomsterbukett. Hon lovade att även nästa år ställa upp för oss med fika och mackor vid våra tävlingar. Det ser vi fram emot.

Klubbhusgruppen i arbete.
Samling inför starten
  Så åter till själva tävlingen. Det var scramble med 2-manna lag. Lottning skedde på plats genom att dela ut startkort som var märkta med hålnummer och lag. De som spelat i A-klassen under sommaren drog ur en hög och de som spelat i B-klassen ur en annan. Så en från A och en från B bildade ett lag. Sedan körde vi med kanonstart. Efter ca 4,5 timmars spel och allmänt skitprat i ett till en början vackert väder, det blev lite regn på slutet, kunde vi utse ett segrande par. Det blev Curt G. Persson och Ingvar Thuresson som kom in på 62 slag netto. Tvåa blev Rolf Sjödin och Kenneth Olsson med 65 slag samma som Lars-Åke Andersson och Erik Brolin. Efter tävlingen hölls en kort prisutdelning och alla uppmanades att komma även nästa tisdag då vi spelar med 3 klubbor i bagen.
Dagens segrare.


Fin höstvandring på hål 18.

Här har något djur lagt av en riktig laddning efter att ha ätit lingon.
Det händer en del under en golfrond. Vi hittade en hel del avföring på hål fyra och fem som är så stora att man funderar om det är efter en björn.


Puttning på hål 6. Greenerna är fortfarande väldigt fina.



Vill man se bilderna i större format så är det bara att klicka på dom och vill man spara någon så klicka med höger musknapp och spara dom som en bild i er egen dator.

Tack för en fin dag på banan och vi ses nästa vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar