tisdag 18 september 2012

Final i GGA serien

Årets final spelades i början med strålande solsken för att sedan övergå i mulet väder samt regn på eftermiddagen. 56 deltagare var anmälda men 3 st kom ej till start eller bröt. Det var ett kämpande in i det sista, men de som sedan tidigare ledde serien höll ifrån och tog hem slutsegrarna. I A-klassen närmade sig Tommy Fernlund men de fattades 3 poäng för att komma förbi Rolf Erlandsson som tog hem slutsegern. För Anders Pettersson i B-klassen var det lika. Även han hade behövt förbättra sig 3 poäng för att gå förbi Ingvar Thuresson som blev slutsegrare i den klassen. Närmast hål var Claes Olsson med 3,15 m. Bästa brutto hade Curt G Persson med 76 slag. Med det var han 2 slag sämre än Björn Albinsson som har haft 74 slag som bäst och därmed vann priset för bästa brutto.
Slutlig Order of Merit finns på en sida till höger.
Vi från tävlingsledningen vill tacka alla för en trevlig tävlingsserie och återkommer med datum för höstmötet och alla prisutdelningar.
Men nästa vecka kör vi vidare och träffas. Då spelar vi en dag från röd Tee och i en klass. Ni kan anmäla er som vanligt via Min Golf. Vi kommer att skriva om tävlingen för att passa spel från röd Tee.  

 I Rolf Erlandssons frånvaro fick tvåan Tommy Fernlund ta emot ett litet pris tillsammans med ettan i B-klassen Ingvar Thuresson efter avslutad tävling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar