fredag 31 augusti 2012

Två dagars fjälltour

Håkan Pettersson, Åke Bäckström, Lennart Modigh och Allan Heed gjorde en två-dagars fjälltour onsdag och torsdag denna vecka. Vi åkte upp på onsdag morgon och efter en lunch i Funäsdalen och inkvartering i Åkes stuga spelade vi en runda på Funäsdalsfjällens Golfklubb i ett strålande augustiväder. Det var så varmt att man gick runt i kortärmad tröja och njöt av solskenet.

Utslag med Funäsdalen i bakgrunden.
Banan var i fint skick men med något hoppiga greener.





Fikapaus i solskenet.



Fantastiska vyer över Ljusnedalssjön.

Efter rundan åkte vi tillbaka till stugan och åt middag. En god köttgryta med ris som Lennart hade fixat och till det något glas vin. Efter lite tv-tittande och en öl var det skönt att lägga sig. Frukost nästa morgon  och utstädning, sedan de 11 milen till Klövsjö för en runda på den banan. För de som inte provat den kan man säga att det är att gå upp och ner i berget hela tiden.

Klövsjö hål 2 som slutar uppe på berget.

 Promenaden var på 11,8 km med en höjdskillnad på ca 70 m. Vi hade mulet väder men vi klarade oss från regn. Spelet varierade med både bra och dåliga slag. Efter drygt fyra timmars spel och en dusch så var det dags att åka hemåt. Regnet kom sedan vi hade satt oss i bilen för hemfärd. Ett stopp gjordes i Ytterhogdal för buffémiddag på Knoppergården (kan rekommmenderas) sedan fortsatte färden till Hudik.
Ett stort tack till sällskapet för en trevlig tripp.
Allan.

Vill man se bilderna större så är det bara att klicka på dom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar