onsdag 21 mars 2012

Upptaktsmötet

Årets upptaktsmöte på restaurang Manis lockade 50 deltagare. Lars-Börje hälsade alla välkomna och så gick vi igenom planerna för den kommande säsongen. Årets serie blir som vanligt 15 tävlingar varav 7 räknas i slutresultatet. Vi fortsätter med två klasser även i år och var gränsen mellan klasserna blir fastställs när alla har betalt in sin avgift. Det för att få till två lika stora klasser. Pris för närmast hål kommer att finnas vid varje tävling. En lista där man kunde skriva upp sig som funktionär skickades runt.
GH-serien som i år heter GH Veteran Tour presenterades och alla uppmanades att delta i den. För att vi skall få fullt lag i lagtävlingen behövs minst fyra spelare i varje klass vid varje tävling.
En regelkurs kommer att hållas den 23 april kl.18.00. Den hålls på klubben i restaurangen om den är tillgänglig. 16 st anmälde sitt intresse på mötet. Anmälan kan ske till Lars-Börje.
Den planerade golfresan till Lindö GK presenterades och i dagsläget var 25 medlemmar anmälda men det finns plats för fler.
GGA hade även tagit på sig att vara golfvärdar från midsommar och fram till en vecka in i augusti med undantag för golfveckan. Lista där intresserade kunde skriva upp sig skickades runt under mötet.
Efter det presenterade Stig Andersson sin funktion inom klubbstyrelsen vad han såg på verksamheten inom klubben.
SO visade sedan bilder på vad som skett på banan under vintern och visade även en liten film om hur man lagar ett nedslagsmärke på rätt sätt.
Mötet avslutades med en öl och en rejäl landgång. I samband med det kunde vi se Frölunda spela mot Brynäs i kvartsfinal.
Det här var en kort resumé av mötet. Några bilder följer.

Lars-Börje presenterar kvällens möte.

En del av församlingen

Kvällens landgång.

Frölunda-Brynäs i bakgrunden.

                              Slutresultat Frölunda-Brynäs  3-4. Brynäs i semifinal.

                      Heja Brynäs




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar