torsdag 3 november 2011

Höstmötet 2 nov 2011

Årets höstmöte hölls på restaurang Manis i deras nya och fantastiskt fina lokal. Tyvärr kan vi inte visa några bilder därifrån då ingen hade kommit ihåg att ta med en kamera. 43 av GGAs medlemmar mötte upp till mötesförhandlingar, prisutdelning samt en middag som bestod av fläskfilé med rotsaksgratäng och kaffe. De som ville kunde även köpa till öl och andra starka drycker.
De ordinarie mötesparagraferna genomgicks och en ny styrelse valdes. Som ny ordförande utsågs Lars-Börje Hellberg, sekreterare och kassör kvarstår 1 år och som övriga ledamöter valdes Bengt-Arne Pettersson, Anders Borg och Bengt Sjöberg. Till valberedning utsågs Roger Nordqvist och Lennart Modigh.
Verksamhetsberättelsen och ekonomiska berättelsen visade på att GGA har gjort ett fint år med 83 medlemmar och ett överskott i kassan. Verksamheten har varit fantastisk med en bra golfserie och en fin social sammanhållning. Det har i år varit i snitt 30 spelare i A-klassen och 27 i B-klassen på varje tävling. Som övriga frågor togs upp om man kan utöka serien att t.ex spelas in i juli. Även en resa under våren föreslogs. Dessutom att vi skall bli mer aktiva att delta i GH-serien. Förslag kom att vi skulle ha en liten prisutdelning efter varje tävling. Dessa frågor skall diskuteras i styrelsen i vinter och redovisas till uppstartsmötet till våren.
Efter mötet avhölls en prisutdelning där segrarna i respektive klass, Torbjörn Johansson och Hans Nord-Norén,  fick diplom och prispengar. Placeringarna 2-5 erhöll också pris. Bästa brutto gick till Bengt-Arne Pettersson som även tog hem priset i "Avlidna medlemmars minne". I den sista tävlingen hade vi priser för närmast hål och längsta drive. Närmast hål på hål 7 blev Curt G Persson, hål 9 Kjell Persson, hål 13 Bengt-Arne Pettersson samt hål 17 Jan Ahnfeldt. Längst drive slog Curt G Persson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar